vineri, 3 februarie 2012

Capitolul 5

Capitolul 5-...........
Un capitol nou pentru ca ninge asa frumos afara, doar sa nu va obisnuiti cu posatul asa de repede
----------------------------------------------------------
 Puteam să văd piatra preţioasă lucind la lumina lunii. Totul era pregătit, mai trebuia doar să oau smaraldul. Mă apropii de uşor de el, îl iau cu grijă, punând în locul lui un obiect cu aceaşi greutate pentu a nu declanşa alarma şi alături un trandafir negru. Ies pe fereastră, îndreptundu-mă spre maşină, drumul e liber şi liniştit, parcă prea liber şi liniştit. Intru în maşină, pornesc şi abea apoi îmi dau seama că pe scaunul din dreapta e cineva. Îmi întorc privirea şi îl văd pe Matias holbându-se la geanta pe care am aruncat-o la el în braţe din neatenţie, având intenţia clară de a o deschide, acum îmi dau seama că acolo am pu smaraldul.
  --Te rog, nu o deschide!
 Prea târziu, văzândce e înăuntru îşi ridică privirea spre mine, eu rămânând mută. În privirea lui se citesc dezamăgirea, dispreţul şi ura. Îmi dă înapoi geanta, în acelaşi timp deschizând uşa maşinii, evident vrând să plece.
  --Nu, Matias stai!
  --De ce, întoarcete la furturile tale, nu mă aşteptam ca tu, tu să fi hoţul pe care toată lumea îl caută...privirea îmi era înceţoşată de lacrimi, neputând scoate nici un sunet...stai liniştită, nu îţi voi dezvălui secretul. Încă nu-mi vine să cred că eşti una şi aceaşi persoană cu fata de vizavi cu care am petrecut atâtea clipe amuzante şi frumoase deopotrivă.
  --Nu! Stai! Lasămă să-ţi explic!

-------------------------------------------------
 Dupa cum cred ca ati vazut capitolul nu are titlu, pentru ca nu am putut gasi unul. Va rog sa-mi dati idei.

2 comentarii:

  1. Minunat capitol!Imi place ficul tau!Bafta la scris in continuare!
    :*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. ete na...acum s-a suparat demonul ca ea fura...ar trebui sa fie fericit...
    scuze poate am exagerat putin dar imi pare rau ca a facut-o sa sufere...shi nu stiu sigur daca chiar el e dezamgit sau doar se preface...in orice caz sunt curiosa cum se va desfasura viata lor in continuare..dak isi vor vorbi sau altceva
    bafta in continuare!!!

    RăspundețiȘtergere