marți, 31 ianuarie 2012

Capitolul 3

 N.A(nota autor): pentru a vedea personajele noi aparute aici, verificati rubrica personaje de la arhiva. Enjoy.
----------------------------------------------------------------                                                                                Capitolul 3-Misiunea


 MATIAS POV

  Încă nu îmi să cred că am convinso aşa repede, avea dreptate tata, este foarte naivă. Sper doar ca Centurion să nu-l piardă din vizor pe tata, doar el mai trebuie să-mi vină pe cap şi să-mi strice ploile. El nici măcar nu ştie că s-a născut reîncarnarea Ankarei, dacă află s-a zis cu planul meu de a deveni mai puternic ca el.
   --Matias!
   --Da, mamă?!?
   --Vino şi ţinei companie Patriciei.
   --Imediat.
  Doamne, trebuie să încetez să-mi mai fac atâtea griji, se descurcă Centurion, doar e cel mai bun prieten al meu. Atâta gândit consumă timp preţios, timp pe care Cronos nu ţi-l mai înapoiază. Ar fi ceva să-l poată convinge cineva pe moşul ăla să dea timpul înapoi.
   --Hey!
   --Bună şi ţie.
  Îi stă bine îmbrăcată aşa roşul bluzei îi dă ochilor ei nuanţe roşiatice. Emană sentimente contradicatorii. Îmi plăcea mai mult în acele pijamale minuscule. Deşi aşa arată mai matură. În sufragerie e linişte, mai linişte ca niciodată. Dar totuşi, liniştea asta mă calmează mai mult ca orice altceva. Se vede că şi ea e adâncită în gânduri.
   --La masă!
  Wow, mama s-a întrecut pe ea însăşi de data asta, se pare că îi place mult de Patri. Masa a trecut repede, fiind plină de "Mmmmmm-uri" din partea mea şi a Patriciei. Cred că mi-am semnat condamnarea la moarte când am acceptat să o ajut la mutatul/aranjatul mobilei ei. I-a sunat telefonul, fiind urmată îndeaproape de telefonul meu care suna ca nebunu'. Chiar când să  răspund, Centurion închide, aşteptând ca el să sune din nou, am început să ascult conversaţia Patriciei, sau cel puţin frânturi din ea.
   --Bună.....de ce aţi sunat?..... să-mi anunţ......câte zile?.....două...Londra......aham.....am înşeles, voi transmite.
  Avea o faţă, de parcă ar fi în chinuri, se pare că nu-i convine să fie persoană de contact. Drace, poate fi mai misterioasă de atât? Lui Matias place. Între timp, Centurion s-a decis să mă sune într-un final.
   --Hey!
   --Am o veste proastă. L-am pierdut pe tatăl tău, pur şi simplu nu ştiu unde a dispărut.
   --Cum adică l-ai pierdut?
   --Scuze, ma luat pe nepregătite.
   --Nu mă lua pe mine cu scuze, oricum a lăsat ceva în urmă?
   --Da un fel de ghicitoare...
   --Ascult..
   --Peste două nopţi acolo unde zbori voi fi, numai că a doua zi la ceasul cel mare voi fi, catedrala Notre Dame va urma pentru a simţi furia mea.
   --Merge la Londra, trebuie doar să merg după el şi să-l conving să se întoarcă în Lumea de Jos.
   --La revedere atunci, ne vedem acolo.
   --La revedere. Mamă în două zile trebuie să merg la Londra peste două zile.
  Ne-am întors amândoi în acelaşi timp în sufragerie, mama citindu-ne tulburarea la amândoi.

GABRIEL POV

  Au! Au! Au! De ţinut minte, niciodată să nu-i mai subestimez pe luptătorii ruşi. Nu credeam că matahalele alea pot avea atâta coordonare. Oricum, bine că are şefu nevoie de mine nu cred că mai rezistam nici 10 minute la infirmerie, asistentele alea pur şi simplu nu înţeleg expresia "mă simt bine".
  --Bună Alexia!
  --B-Bună Gabriel.
 Se vede că e nouă pe aici, e toată roşie, mă întreb în ce colţ de lume mă mai trimite acum? Eu trebuie să găsesc şi să protejez reîncarnarea Ankarei, dar în loc de asta eu trebuie să caut un amărât de hoţ, dar ce să faci, asta era singura acoperire care-mi convine. Deşi acum iau mai multe şuturi decât atunci când am început să mă antreney cu Mihail, el era mai dur şi mai strict, m-a făcut să-mi dau seama cât de multe trebuie să faci pentru a o putea proteja pe Ankara, doar arhangheli pot face asta şi nu mă miră, au un antrenament dat naibii. Din câte mi-a deyvălui Mihail cu privire la ce a fost el, tot ce am înţeles a fost faptul că el a trebuit să o protejeze pe prima Ankara, dar Aaron l-a păcălit, acesta omorând-o şi folosindu-i puterile pentru a conduce Lumea de Jos.
  --Spuneţi şefu'.
  --Am urmărit de ceva vreme un telefon, am aflat doar că posesoarea acestui telefon este persoana de contact pentru a ajunge la Black Rose.
  --Şi eu ce trebuie să fac?
  --Te duci acolo, îi câştigi încrederea şi o convingi să îţi spună unde se ascunde Black Rose.
  --Am înţeles, în 3-4 zile voi fi acolo.
  --Ok. Succes.    

-----------------------------------------------------
Deci, partea preferata? Ne mai auzim.

4 comentarii:

  1. wow m-ai lasat fara cuvinte...cat de geniala poti fii:D te admir foarte mult...ce poveste shi ce personaje:x shi ghicitoarea m-a dat pe spate...abia astept continuarea...sper sa o postezi repede ca am devenit obsedata de ce scrii;)
    bafta la scoala:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow ! Cu siguranta m-ai lasat fara cuvinte :D
    Si abia acum mi-am dat seama ca LoStInDr3aMsJan a scris acelasi lucru ca si mine ( sau eu ca ea ):D
    Imi place capitolul si ideea in sine . E foarte originala si astept cu nerabdare next-ul :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Ok...a fost tare partea cu ghicitoarea,sincer nu cred ca as putea face un joc atat de dragut de cuvinte:x:x:x tare schimbarea de situatie.

    XoXo-A

    RăspundețiȘtergere
  4. La un capitol ca asta nu exista o parte preferata deoarece totul e de-a dreptul minunat.Felicitari :)

    RăspundețiȘtergere